Huid verbeterende behandelingen

Je herkent dat vast, je kijkt s’ ochtends in de spiegel en bent niet helemaal gelukkig met je huid. Een lijntje hier, wat pigmentvlekken óf misschien heeft u al een tijd last van acne en helpt niets.

Huidverbetering is onze specialiteit. Heb je last van huidproblemen, wil je je huid actief verbeteren, pigmentvlekken verminderen, een vale huid oppeppen, een onrustige huid in balans brengen of een effectieve anti aging behandeling? Dan zijn deze behandelingen voor jou!

Wij starten altijd met een intake, je huid wordt geanalyseerd en daaruit wordt een behandelplan opgesteld. We stoppen niet bij een behandelplan en thuis advies, ook je voeding wordt onder de loep genomen. Voeding is vaak “the missing link” wanneer je je huid wilt verbeteren,

Soms is het noodzakelijk om te starten met een kuur van behandelingen, hier hebben wij speciale tarieven voor en deze gaan zoals altijd in overleg, rekening houdende met jouw wensen. De behandelingen worden uitgevoerd met de hoogwaardige cosmeceuticals van Image skincare. Cosmeceuticals zijn cosmetische producten met farmaceutische ingrediënten en met een hogere dosis werkstoffen. Image skincare gaat verder waar andere producten stoppen, de producten werken tot in de dermis (levende gedeelte van de huid) hierdoor kunnen er ontzettend mooie resultaten bereikt worden.

Consult huid verbetering

Voordat we starten met huid verbetering starten we altijd met een consultatie. Er wordt een intake gedaan, je ontvangt hierna een op maat gemaakt plan om je huid in top conditie te krijgen. 60 minuten.

Image eye treatment

De Image eye treatment geeft direct resultaat bij fijne lijntje en rimpels rondom de ogen, ontzettend mooi om te ondergaan vlak voor een belangrijk event. Wil je graag een langdurig resultaat dan adviseren wij de kuur te boeken. Deze kuur bestaat uit 4 eye treatments in 4 weken inclusief the MAX stemcell eye cream van Image skincare voor thuis. Zie de verbluffende voor en na foto’s op onze Facebook pagina óf Instagram pagina.

Image facial 40, 60 of 80 minuten

Facial op maat gemaakt. In overleg stellen we een behandeling samen waarbij jij jouw wensen kunt inplementeren en wij kijken welke huid verbeterende onderdelen noodzakelijk zijn. In deze behandelingen wordt indien nodig ook evt. bindweefselmassage of diamand dermabrasie ingezet.

OrMedic level I peel

Geschikt voor ieder huidtype. Een combinatie van pompoen, ananas, papaja, mango fruit enzymen en peptiden in een organische aloë vera basis zorgt voor balans, vernieuwing van de huid en hersteld de huid met plant stamcellen. Inclusief gratis post treatment kit. 45 minuten.

Image signature peel

De signature peel combineert een hoge dosis vitamine C, zuren en enzymen om de vernieuwing van de huid te versnellen. Zorgt voor een detox effect in de huid en geeft de huid een echte oppepper, je merkt meteen verschil. Geschikt voor ieder huidtype behalve acne maar met name bij rosacea, gevoelige huid en een gedehydrateerde huid een echte aanrader. Inclusief gratis post treatment kit. 45 minuten.

Lightening peel level I of II

Deze peeling formule geeft een 15% blekende werking om de melanine blokkade in de dieper gelegen lagen van de huid aan te pakken. Heb je last van pigmentvlekken en wil je deze graag verminderen? Dan is deze behandeling voor jou.

Het betreft een milde peeling die wel een tinteling kan geven tijdens de behandeling, na 24-48 uur kan er een lichte vervelling ontstaan. Bruine vlekken kunnen de eerste dagen donkerder worden, daarna zal de huid zachter zijn en de pigmentaties steeds lichter. Een kuur kan noodzakelijk zijn. Inclusief gratis post treatment kit. 45 minuten.

Acne peel

De acne peel is een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Het salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat te veel talg de poriën niet afsluit. Het glycolzuur is een keratolytische agent dat voor een exfoliatie van de dode huidcellen zorgt en voor een snellere cel vernieuwing. Dit dubbele effect maakt het een uitstekende, veilige en zachte peeling.

Door het salicylzuur zal de huid warm worden. Ook zal de huid onmiddellijk rood worden en zal de talg naar de oppervlakte komen, zodat er een witte waas op het gezicht kan komen. Dit is normaal. De huid kan binnen 24 uur gaan schilferen en donkerder lijken door de exfoliatie van dode donkere huidcellen, dit zal daarna minder worden. Inclusief gratis post treatment kit. 45 minuten.

Wrinkle lift peel level I of II

Wanneer je de eerste tekenen van huid veroudering ziet is de wrinkle lift peel de oplossing voor jouw huid. Deze behandeling met glycolzuur en retinol (vitamine A) verwijdert je dode huidcellen en maakt de huid strakker en gezonder. Je ziet duidelijk vermindering in fijne lijntjes.

De peeling is mild maar kan wel een tinteling geven, de glycolzuur dringt erg snel de dieper gelegen lagen van je huid in. Na 24-48 uur kan je huid licht gaan ontvellen. Er vindt dan een regeneratie van nieuwe cellen plaats en vermeerdering van de collageenproductie. Dit zorgt voor een jongere, gezondere huid en minder rimpels. Deze behandeling is geschikt voor alle fases van veroudering en pigmentstoornissen. Een kuur kan noodzakelijk zijn. Inclusief gratis post treatment kit. 45 minuten. 

 

 

Peelings kunnen niet online geboekt worden omdat er altijd eerst vooraf een intake wordt gedaan. Ik kan je het beste adviseren welke peeling het beste is voor jou en maak dan een plan waarmee we de beste resultaten kunnen behalen en teleurstellingen kunnen voorkomen.

Na iedere Image peeling ontvang je geheel gratis een post treatment kit, deze kit bevat 5 miniaturen die je huid tot een week na de behandeling herstellen en helpen het maximale uit de behandeling te halen. Wilt u evt. wenkbrauwen epileren/harsen of wimpers en/of wenkbrauwen verven of bovenlip/kin harsen? Dit doen wij kosteloos extra bij iedere Huid verbeterende behandeling indien het gecombineerd kan worden.

Prijzen