Huid verbeterende behandelingen

Je herkent dat vast, je kijkt s’ ochtends in de spiegel en bent niet helemaal gelukkig met je huid. Een lijntje hier, wat pigmentvlekken óf misschien heeft u al een tijd last van acne en helpt niets.

Huidverbetering is mijn specialiteit. Heb je last van huidproblemen, wil je je huid actief verbeteren, pigmentvlekken verminderen, een vale huid oppeppen, een onrustige huid in balans brengen, een effectieve anti aging behandeling of je huid in top conditie houden? Dan zijn deze behandelingen voor jou!

Ik start met een intake, je huid wordt geanalyseerd en daaruit wordt een behandelplan opgesteld. Ik stop niet bij een behandelplan en thuis advies, ook je voeding wordt onder de loep genomen. Voeding is vaak “the missing link” wanneer je je huid wilt verbeteren,

Soms is het noodzakelijk om te starten met een kuur van behandelingen, hier heb ik speciale tarieven voor en deze gaan zoals altijd in overleg, rekening houdende met jouw wensen. De behandelingen worden uitgevoerd met de hoogwaardige cosmeceuticals van Image skincare en Cell fusion C. Cosmeceuticals zijn cosmetische producten met farmaceutische ingrediënten en met een hogere dosis werkstoffen. Deze merken gaan verder waar andere producten stoppen, de producten werken tot in de dermis (levende gedeelte van de huid) hierdoor kunnen er ontzettend mooie resultaten bereikt worden. Tijdens een GRATIS consult ga ik kijken welke van deze 2 merken bij jouw huid past.

Wil jij  het uiterste halen uit je behandeling? Voeg dan een GENOSYS Led therapy sessie toe aan je behandeling! Deze kan ingezet worden bij iedere behandeling zowel met als zonder sheet masker. Deze behandeling zorgt voor een sneller herstel en nog betere resultaten.

 

Consult huid verbetering

Voordat ik start met huid verbetering begin ik altijd met een consultatie. Er wordt een intake gedaan, je ontvangt hierna een op maat gemaakt plan om je huid in top conditie te krijgen. 60 minuten.

Cell fusion C treatment 45, 60 of 80 minuten

Treatment op maat gemaakt. In overleg stellen we een behandeling samen waarbij jij jouw wensen kunt inplementeren en wij kijken welke huid verbeterende onderdelen noodzakelijk zijn. In deze behandelingen wordt indien nodig ook evt. bindweefselmassage of diamand dermabrasie ingezet.

Cell fusion C toxpeel

Deze peel wordt in gezet bij diverse huid problemen en geeft een allround oplossing voor bijvoorbeeld een gedehydrateerde huid, pigmentvlekken, rode vlekjes en een verouderde huid. Fijn van deze peel is het feit dat er vrijwel geen down time is, dit houdt in geen vervelling. De peels worden alleen op advies ingezet en om te starten is soms een kuur noodzakelijk. 45 minuten.

Image treatment 45, 60 of 80 minuten

Facial op maat gemaakt. In overleg stellen we een behandeling samen waarbij jij jouw wensen kunt inplementeren en wij kijken welke huid verbeterende onderdelen noodzakelijk zijn. In deze behandelingen wordt indien nodig ook evt. bindweefselmassage of diamand dermabrasie ingezet.

Image eye treatment

De Image eye treatment geeft direct resultaat bij fijne lijntje en rimpels rondom de ogen, ontzettend mooi om te ondergaan vlak voor een belangrijk event. Wil je graag een langdurig resultaat dan adviseren wij de kuur te boeken. Deze kuur bestaat uit 4 eye treatments in 4 weken inclusief the MAX stemcell eye cream van Image skincare voor thuis. Zie de verbluffende voor en na foto’s op onze Facebook pagina óf Instagram pagina.

OrMedic level I peel

Geschikt voor ieder huidtype. Een combinatie van pompoen, ananas, papaja, mango fruit enzymen en peptiden in een organische aloë vera basis zorgt voor balans, vernieuwing van de huid en hersteld de huid met plant stamcellen. 45 minuten.

Image signature peel

De signature peel combineert een hoge dosis vitamine C, zuren en enzymen om de vernieuwing van de huid te versnellen. Zorgt voor een detox effect in de huid en geeft de huid een echte oppepper, je merkt meteen verschil. Geschikt voor ieder huidtype behalve acne maar met name bij rosacea, gevoelige huid en een gedehydrateerde huid een echte aanrader. 45 minuten.

Lightening peel level I of II

Deze peeling formule geeft een 15% blekende werking om de melanine blokkade in de dieper gelegen lagen van de huid aan te pakken. Heb je last van pigmentvlekken en wil je deze graag verminderen? Dan is deze behandeling voor jou.

Het betreft een milde peeling die wel een tinteling kan geven tijdens de behandeling, na 24-48 uur kan er een lichte vervelling ontstaan. Bruine vlekken kunnen de eerste dagen donkerder worden, daarna zal de huid zachter zijn en de pigmentaties steeds lichter. Een kuur kan noodzakelijk zijn. 45 minuten.

Acne peel

De acne peel is een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Het salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat te veel talg de poriën niet afsluit. Het glycolzuur is een keratolytische agent dat voor een exfoliatie van de dode huidcellen zorgt en voor een snellere cel vernieuwing. Dit dubbele effect maakt het een uitstekende, veilige en zachte peeling.

Door het salicylzuur zal de huid warm worden. Ook zal de huid onmiddellijk rood worden en zal de talg naar de oppervlakte komen, zodat er een witte waas op het gezicht kan komen. Dit is normaal. De huid kan binnen 24 uur gaan schilferen en donkerder lijken door de exfoliatie van dode donkere huidcellen, dit zal daarna minder worden. 45 minuten.

Wrinkle lift peel level I of II

Wanneer je de eerste tekenen van huid veroudering ziet is de wrinkle lift peel de oplossing voor jouw huid. Deze behandeling met glycolzuur en retinol (vitamine A) verwijdert je dode huidcellen en maakt de huid strakker en gezonder. Je ziet duidelijk vermindering in fijne lijntjes.

De peeling is mild maar kan wel een tinteling geven, de glycolzuur dringt erg snel de dieper gelegen lagen van je huid in. Na 24-48 uur kan je huid licht gaan ontvellen. Er vindt dan een regeneratie van nieuwe cellen plaats en vermeerdering van de collageenproductie. Dit zorgt voor een jongere, gezondere huid en minder rimpels. Deze behandeling is geschikt voor alle fases van veroudering en pigmentstoornissen. Een kuur kan noodzakelijk zijn. 45 minuten. 

GENOSYS LED light therapy

Led therapie werkt huid verbeterend en kan ingezet worden i.c.m. iedere behandeling. Tevens hersteld je huid sneller na een intensieve behandeling.

Het is een pijnloze vorm van therapie voor de huid waarbij geen warmte wordt gegenereerd. Het is een ontspannende behandeling en ideaal bij anti aging of acne behandelingen. De individuele lampjes van het apparaat zenden lichtgolven uit naar diverse lagen van de huid, hoe diep hangt af van welke kleur er ingezet wordt. Door deze methode wordt de ATP ofwel de energie in je huidcellen verhoogd en de aanmaak van collageen, hyaluron en elastine gestimuleerd. Geschikt voor ieder huidtype! De diverse opties voor LED light therapy vindt je hieronder, bij de losse behandelingen wordt de huid eerst gereinigd en een serum aangebracht.

De GENOSYS LED light therapy losse behandeling bestaat uit; het reinigen van de huid, peeling, serum en 20 minuten LED therapie.

De GENOSYS LED light therapy losse behandeling met sheet mask bestaat uit; het reinigen van de huid, peeling, serum en het aanbrengen van de Image hydrating sheet mask en 20 minuten LED therapie. De LED lamp zorgt ervoor dat de werkstoffen van het masker nog dieper in de huid kunnen komen.

Wanneer je 1 van deze behandelingen combineert met een treatment naar keuze wordt er 20 minuten LED therapie met of zonder masker geïmplementeerd in je behandeling.

 

Peelings kunnen niet online geboekt worden omdat er altijd eerst vooraf een intake wordt gedaan. Ik kan je het beste adviseren welke peeling het beste is voor jou en maak dan een plan waarmee we de beste resultaten kunnen behalen en teleurstellingen kunnen voorkomen.

Peels worden alleen ingezet wanneer je de juiste thuisverzorging gebruikt om je huid te herstellen na de behandeling. Bij de Image peels kun je er voor kiezen om een post treatment kit aan te schaffen, deze geeft de verzorging die je huid nodig heeft na de peel. Het bevat verzorging voor ruim een week en de kit kost €18,50.

Wilt u evt. wenkbrauwen epileren/harsen* of wimpers en/of wenkbrauwen verven of bovenlip/kin harsen*? Dit doen wij kosteloos extra bij iedere Huid verbeterende behandeling indien het gecombineerd kan worden.

*harsen kan niet i.c.m. een peel.

Prijzen