Introductie

Naturaine beauty instituut staat voor kwaliteit, resultaat en persoonlijke aandacht. Met meer dan 12,5  jaar ervaring in de beauty branche is jouw huid bij ons in goede handen. Er wordt gewerkt met diverse hoogwaardige merken en je wordt behandeld in een professionele omgeving. Naast onze vakkennis nemen we ook jouw persoonlijke wensen mee in onze adviezen en wordt iedere losse behandeling of behandeltraject op maat gemaakt.

Huid specialiste Loraine Bontje is de eigenaresse van Naturaine beauty instituut. Loraine is voor diverse behandelingen te boeken maar met name gespecialiseerd in huidverbetering. Met een goed plan, aangepaste behandelingen en advies krijgt zij jouw huid in topconditie!

Judith Groenen werkt namens Cosmetique totale bij Naturaine beauty instituut. Cosmetique Totale is sinds 2004 uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van hoogwaardige medische behandelmethoden voor definitieve ontharing, acne, littekens, kalknagels, pigment, couperose, huidverjonging en huidverbetering. Judith is vanaf 12 september iedere 6 weken een maandag aanwezig om de behandelingen van Naturaine aan te vullen en één van de bovenstaande behandelingen uit te voeren. Wanneer je verzekerd bent voor behandelingen van de huidtherapeut, kunt u diverse behandelingen van Cosmetique Totale ook vergoed krijgen.