Maak nu een afspraak!

Naturaine beauty instituut werkt alleen op afspraak, dit zorgt ervoor dat wij bij iedere afspraak voldoende aandacht kunnen geven aan de kwaliteit van de behandeling.

Openingstijden;

  • Maandag 09:00u. tot 17:00u.
  • Dinsdag 09:30u. tot 16:30u. en 19:00u. tot 21:30u.
  • Woensdag 09:00u. tot 17:00u.
  • Donderdag 09:30u. tot 16:30u. en 19:00u. tot 21:30u.
  • Vrijdag, zaterdag en zondag gesloten.

Je kunt op diverse manieren een afspraak maken, de makkelijkste manier is via onze online agenda! Zelfs voor last minute afspraken kun je terecht via het online systeem, je hebt zo gelijk een duidelijk overzicht wanneer er nog plek is.

Je kiest en selecteert hieronder alle behandelingen die u wilt boeken, het systeem rekent automatisch uit hoeveel tijd er in totaal nodig is. Nadat je op boeken hebt geklikt staat de behandeling ingeboekt en ontvang je een bevestiging van de reservering. Vergeet niet onze algemene voorwaarden door te lezen, deze staan vermeld in de bevestigingsmail van uw afspraak.

48 uur voor de afspraak ontvang je een herinnering van de afspraak via mail zodat je deze niet kunt vergeten, makkelijk toch?

Indien je nog vragen hebt kun je altijd even contact opnemen.

 

LET OP! Er geldt bij Loraine in de avond een cliënten stop. Dit is helaas noodzakelijk vanwege enorme drukte en om reguliere cliënten een opvolg afspraak te garanderen. Wil je graag op de wachtlijst voor een plekje in de avond? Neem dan even contact op.