Acties en aanbiedingen

Op deze pagina vindt je alle acties en aanbiedingen van Naturaine Beauty Instituut. Iedere maand is er een maand special, deze behandeling is iedere maand een andere behandeling én je ontvangt er een leuk cadeau bij! Deze behandelingen zijn alleen te boeken voor diezelfde maand.

Naast de maand special heeft Naturaine Beauty Instituut regelmatig andere leuke acties, aanbiedingen of events, hou deze pagina dus goed in de gaten om op de hoogte te blijven.

Maand special december

December is een drukke maand voor iedereen, ook hier in de salon. Daarom heb ik deze maand voor jullie een super leuke korte behandeling waarmee je toch stralend de feestdagen tegemoet gaat.

De behandeling bestaat uit: reinigen, diamand dermabrasie, verven en shapen wenkbrauwen, masker een een afsluitende verzorging. Daarnaast krijg je nog een leuk klein cadeautje mee voor thuis!

De behandeling duurt 30 minuten, de kosten zijn €35 en de Quick Glow behandeling is gemakkelijk online te boeken. De behandeling is alleen te boeken voor de maand december, wacht je niet te lang? Want vol = vol 😉

Waar wacht je op? Get that holiday glow!

 

Review actie

Iedere maand verloot ik een GRATIS Image Skincare trial & travel kit t.w.v. €25

Om kans te maken op deze kit kun je 1 van de volgende dingen doen:

– Laat een recensie achter via de automatische mail na je afspraak en geef toestemming om deze op de site te plaatsen.
– plaats een recensie met toelichting op Facebook
– plaats een recensie met toelichting op Google
– plaats na je behandeling een post op social media en tag Naturaine beauty instituut

Door 1 van deze acties te ondernemen maak je dus al kans. Iedere maand is er een winnaar/winnares en deze wordt of Facebook bekend gemaakt.