Cell Fusion C behandelingen

Céll Fùsion C ontwikkelt verzorgingsproducten tegen huidveroudering maar bovenal cosmetische verzorging bij huidproblemen. De producten worden geadviseerd door dermatologen, plastisch chirurgen, medi-spa’s en huidverzorging professionals over de gehele wereld. Dankzij uitgebreide consulten, intensieve behandelingen en hoogwaardige huidverzorgings protocollen hervindt de huid haar balans, energie en een jeugdige uitstraling.

CMS DUAL LIPOSOMEN TECHNOLOGIE

Dankzij de nieuwste technologie vormt Céll Fùsion C een dubbele lipide opbouw in exact dezelfde structuur als de natuurlijke intercellulaire lipide. Hierdoor herstellen huidproblemen snel en door het herstellen van de beschadigde lipide barrière, hervindt de huid zijn originele conditie.

CMS TECHNOLOGIE

Dankzij de zeer fijne structuur van de ingrediënten en de hoge concentratie van ingrediënten, zijn de producten uitermate effectief. Door de combinatie met de dubbele liposomentechniek zijn de producten van CMS ook nog in staat om in de juiste huidlagen te werken.

WAAR STAAT CMS VOOR?

CMS staat voor Cel Membraan Structuur; een uniek lipide-membraan complex, dat vergelijkbaar is met de lipidelagen in de membranen van de keratinocyten. CMS herstelt de huid en zorgt voor behoud. CMS gebruikt een dubbele liposomentechnologie, een combinatie van liposomen substanties: natuurlijke lecithine, ceramide, fytosterolesters, squaleen, cholesterol, triglyceriden, linolzuur, gestabiliseerde neosomen en dertig werkzame stoffen, waaronder vitaminen, eiwitten, saccharoïden en plantaardige extracten. CMS beschermt de gevoelige huid, herstelt de huid van foto-oxidatie en is een antioxidant.

CMS heeft de mogelijkheid om dankzij de dubbele liposomentechniek door te dringen in de huid, zonder dat het kunstmatige geurstoffen, pigmenten en lanoline andere stoffen meeneemt. CMS zorgt er te allen tijde voor dat de activering en stabilisering van ingrediënten gebaseerd is op de fysiologische kenmerken van de huid en een veilige opname.

 

Ik start met een intake, je huid wordt geanalyseerd en daaruit wordt een behandelplan opgesteld. Ik stop niet bij een behandelplan en thuis advies, ook je voeding wordt onder de loep genomen. Voeding is vaak “the missing link” wanneer je je huid wilt verbeteren.

Consult huid verbetering

Voordat ik start met huid verbetering begin ik altijd met een consultatie. Er wordt een intake gedaan, je ontvangt hierna een op maat gemaakt plan om je huid in top conditie te krijgen. 60 minuten.

All in one behandelingen

Ik werk met unieke all in one behandelingen en dat geeft een hoop voordelen:

 • Je kiest zelf hoe lang de behandeling duurt
 • Een vaste prijs, zonder verrassingen achteraf
 • Altijd een behandeling op maat

Bij aanvang van de behandeling wordt er overlegd wat jouw wensen zijn en wat de huid nodig heeft. De behandeling start altijd met een reiniging en wordt altijd afgesloten met een passende verzorging. Daarnaast is er keuze uit de volgende onderdelen:

 • onzuiverheden verwijderen
 • bindweefselmassage
 • diamant dermabrasie
 • LED therapie
 • Diverse maskers
 • zuurstof therapie
 • verven wimpers en/of wenkbrauwen
 • harsen/epileren wenkbrauwen
 • harsen bovenlip/kin/kaak

De behandelingen zijn te boeken voor 45, 60 en 80 minuten. Weet je niet zeker hoeveel tijd je nodig hebt? Neem dan even contact op en wij adviseren je.

Uitgesloten van deze behandelingen zijn:

 • peels
 • needling
 • ultimate producten

Cell fusion C toxpeel

Deze peel wordt in gezet bij diverse huid problemen en geeft een allround oplossing voor bijvoorbeeld een gedehydrateerde huid, pigmentvlekken, rode vlekjes en een verouderde huid. Fijn van deze peel is het feit dat er vrijwel geen down time is, dit houdt in geen vervelling. De peels worden alleen op advies ingezet en om te starten is soms een kuur noodzakelijk. 45 minuten.

Cell fusion C ultimate behandelingen

Wil je het allerbeste wat wij te bieden hebben? Een ultieme kickstart voor je huid? Het beste resultaat eruit halen? Boek dan 1 van onze Cell Fusion C Ultimate behandelingen. De Cell Fusion C Ultimate lijn is de enige lijn die naast dat hij je huid mooier maakt, er ook voor zorgt dat je huid zichzelf mooier kan maken! Het activeert alle receptoren in de huid zodat deze weer optimaal gaan werken.

Cell fusion Ultimate treatment

Cell Fusion C  basis treatment met Ultimate producten, bindweefselmassage, Ultimate sheet masker, Genosys light therpie. 70 minuten

Cell Fusion C Ultimate toxpeel treatment

Cell fusion C basis behandeling met Ultimate producten, bindweefselmassage, toxpeel, Ultimate sheet masker, Genosys light therapie. 80 minuten

 

GENOSYS LED light therapy

Led therapie werkt huid verbeterend en hersteld je huid sneller na een intensieve behandeling.

Het is een pijnloze vorm van therapie voor de huid waarbij geen warmte wordt gegenereerd. Het is een ontspannende behandeling en ideaal bij anti aging of acne behandelingen. De individuele lampjes van het apparaat zenden lichtgolven uit naar diverse lagen van de huid, hoe diep hangt af van welke kleur er ingezet wordt. Door deze methode wordt de ATP ofwel de energie in je huidcellen verhoogd en de aanmaak van collageen, hyaluron en elastine gestimuleerd. Geschikt voor ieder huidtype! De diverse opties voor LED light therapy vindt je hieronder, bij de losse behandelingen wordt de huid eerst gereinigd en een serum aangebracht.

 

Peelings kunnen niet online geboekt worden omdat er altijd eerst vooraf een intake wordt gedaan. Ik kan je het beste adviseren welke peeling het beste is voor jou en maak dan een plan waarmee we de beste resultaten kunnen behalen en teleurstellingen kunnen voorkomen.

Peels worden alleen ingezet wanneer je de juiste thuisverzorging gebruikt om je huid te herstellen na de behandeling.

Prijzen