Genosys needling behandelingen

Met het nieuwe Genosys rebirth needling systeem kunnen er nog mooiere resultaten behaald worden. De voordelen van het nieuwe systeem:

  • Zuurstof boost door gebruik van een uniek O2 masker voor de behandeling
  • Mogelijkheid om specifieke zones te behandelen
  • Weinig downtime, de huid hersteld snel na de behandeling
  • Door gebruik van nieuwe naalden en technieken is de behandeling veel minder pijnlijk.

Een micro needling behandeling verbeterd de opname van werkstoffen, werkt liftend, porie verfijnend, verminderd pigmentatie en littekens.

Bij een micro needling behandeling doorboren micronaaldjes de epidermis en dermis (bovenste lagen van de huid) en creëren zo microkanaaltjes die een weg vormen voor werkstoffen. Naast het verbeteren van de opname van de huid stimuleert micro needling de aanmaak van collageen en elastine door het activeren van het genezingsproces van de huid.

Er zijn diverse needling behandelingen te boeken, zowel voor het gehele gezicht of voor een bepaalde zone. Voor een behandeling van het gehele gelaat wordt gebruik gemaakt van de vibratie roller, deze roller geeft 6000 vibraties per minuut welke de behandeling minder gevoelig maakt en opname verbeterd. Losse zones worden behandeld met de innovatie dermafix, een needling pen.

Behandel opties:

Genosys roller behandeling gelaat

Genosys dermafix behandeling losse zone

Genosys dermafix behandeling gelaat

Bij alle behandelingen ontvangt u gratis de Genosys repair creme na de behandeling.

De needling behandelingen geven beter resultaat wanneer u deze in een kuur inzet, wanneer u een kuur boekt zit daar een leuke korting aan vast, informeer in de salon welke korting ik u kan bieden.

Is de behandeling pijnlijk? Het is niet gevoelloos maar zeker ook niet heel pijnlijk. Na de behandeling kan de huid wat rood en warm aanvoelen, dit trekt in de loop van de dag weer weg.

Wilt u weten of Genosys needling de oplossing is voor uw huid probleem? Maak dan een afspraak voor een GRATIS intake/consult en ik help u graag verder!

Prijzen