Introductie

Ik ben Loraine Bontje, eigenaresse van Naturaine beauty instituut en al 12,5 jaar huid specialist. Na het behalen van het diploma allround schoonheidsspecialiste heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van huidverbetering zowel in behandelingen als in voeding. Het werken aan resultaat gerichte huidverbetering is mijn absolute passie die ik inmiddels al 12,5 jaar mag uitvoeren in mijn eigen instituut.

Inmiddels ben ik gestart met het traject naar medisch schoonheidsspecialist en hoop deze af te sluiten 2e kwartaal 2019. Deze geeft meer verdieping aan mijn kennis en geeft mij de mogelijkheid nauw samen te werken met artsen en dermatologen en gericht door te verwijzen indien nodig.

Sinds september 2015 werkt ik samen met Cosmetique Totale. Eens in de 6 weken werkt huidtherapeute Laura op locatie om mijn aan te vullen met voornamelijk laser gerichte behandelingen.

Mijn streven is voor iedereen een behandeling traject op maat te creëren, iedere huid is anders en dus ook ieders traject. Dit alles gebeurd in een persoonlijke en vertrouwde sfeer.

Maak een afspraak voor een GRATIS consult en maak kennis met mij en de salon. Ik vertel je graag wat ik voor jou en je huid kan betekenen!

 

Hartelijke groet,

Loraine van Naturaine

Laura van Stijn werkt namens Cosmetique totale bij Naturaine beauty instituut. Cosmetique Totale is sinds 2004 uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van hoogwaardige medische behandelmethoden voor definitieve ontharing, acne, littekens, kalknagels, pigment, couperose, huidverjonging en huidverbetering. Laura is vanaf 12 september 2016 iedere 6 weken een maandag aanwezig om de behandelingen van Naturaine aan te vullen en één van de bovenstaande behandelingen uit te voeren. Wanneer je verzekerd bent voor behandelingen van de huidtherapeut, kunt u diverse behandelingen van Cosmetique Totale ook vergoed krijgen.