Maak nu een afspraak!

Naturaine beauty instituut werkt alleen op afspraak, dit zorgt ervoor dat wij bij iedere afspraak voldoende aandacht kunnen geven aan de kwaliteit van de behandeling.

Openingstijden;

  • Maandag 09:00u. tot 17:00u.
  • Dinsdag 09:30u. tot 16:30u. en 19:00u. tot 21:30u.
  • Woensdag 09:00u. tot 17:00u.
  • Donderdag 09:30u. tot 16:30u. en 19:00u. tot 21:30u.
  • Vrijdag, zaterdag en zondag gesloten.

Je kunt op diverse manieren een afspraak maken, de makkelijkste manier is via onze online agenda! Zelfs voor last minute afspraken kun je terecht via het online systeem, je hebt zo gelijk een duidelijk overzicht wanneer er nog plek is.

Je kiest en selecteert hieronder alle behandelingen die u wilt boeken, het systeem rekent automatisch uit hoeveel tijd er in totaal nodig is. Nadat je op boeken hebt geklikt staat de behandeling ingeboekt en ontvang je een bevestiging van de reservering. Vergeet niet onze algemene voorwaarden door te lezen, deze staan vermeld in de bevestigingsmail van uw afspraak.

48 uur voor de afspraak ontvang je een herinnering van de afspraak via mail zodat je deze niet kunt vergeten, makkelijk toch?

Indien je nog vragen hebt kun je altijd even contact opnemen.

Ik raad aan dat u voor het maken van een afspraak onze privacy verklaring en algemene voorwaarden aandachtig doorneemt. Door het maken van een afspraak gaat u akkoord met onze voorwaarden.

 

LET OP!!!

  • Momenteel geldt er een cliënten stop voor de avonden, deze zijn daardoor online ook niet meer te boeken. Bent u een cliënt met een vaste avond afspraak en u wilt deze verplaatsen? Neem dan even contact op via telefoon, email of whats’app.
  • Naturaine Beauty Instituut heeft een vakantie sluiting van 30 september t/m 13 oktober.