Pedicure

Wanneer je problemen aan je voeten hebt (likdoorns, eelt, vergroeiingen, kalknagels etc.) kan dat je dagelijkse leven vervelend beïnvloeden. Daarom is het belangrijk om goed voor je voeten te zorgen. Een pedicure behandeling kan preventief werken maar ook problemen oplossen.

Naturaine werkt met deelbehandelingen, hieronder lees je welke deelbehandeling voor jou geschikt is.

Deelbehandeling 20 minuten

Deze deelbehandeling is geschikt voor kleine behandelingen zoals enkele likdoorns verwijderen of ingegroeide nagels drukvrij leggen. Wanneer je weinig mankeert aan je voeten maar wel je nagels geknipt en gefreesd wilt hebben is deze behandeling ook geschikt.

Deelbehandeling 30 minuten

Bij deze deelbehandeling worden je nagels geknipt en gefreesd, nagelriemen verzorgt, eelt verwijderd óf likdoorn/ingegroeide nagel behandeld. Als afsluiting worden je voeten ingesmeerd met een heerlijke voeten crème.

Deelbehandeling van 40 minuten

Deze behandeling is voor voeten die veel aandacht nodig hebben. Bij deze behandeling worden je nagels geknipt en gefreesd, nagelriemen verzorgt, eelt verwijderd, meerdere problemen van de voet behandeld zoals een likdoorns, schimmelnagels en/of ingegroeide nagels en je voeten worden ingesmeerd met een heerlijke voeten crème.

 

Indien je niet zeker bent welke behandeling noodzakelijk is voor jouw voeten, kun je altijd even contact opnemen. Afhankelijk van de conditie van je voeten is het belangrijk om regelmatig een pedicure behandeling te ondergaan, indien je te lang wacht en de voeten meer werk hebben dan de geboekte tijd dan behandelen wij wat er mogelijk is in de geboekte tijd. Het lakken van de nagels kan los geboekt worden of in combinatie met een deelbehandeling.

TIP! Verwen je voeten extra door de uitgebreide voetmassage bij te boeken!

Prijzen